+(36) 30 457-9473 klari@zoldforditas.hu

zöld telefonA konkrét megrendelés előtt szívesen válaszolok kérdéseire, adok hozzávetőleges tájékoztatást a várható árról és határidőről. Ha felveszi velem a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon tudunk egyeztetni.

Nagyobb megrendelés előtt, valamint céges ügyfeleknek szívesen készítek 1-2 oldalas próbafordítást, mert véleményem szerint így lehet a legegyszerűbb módon meggyőződni a fordítás minőségéről.

Pontos árajánlatot akkor tudok küldeni, ha Ön elküldi a fordítandó (vagy lektorálandó) szöveget és megegyezünk a határidőben. Az árat alapvetően karakterszám alapján állapítom meg, de függ a szöveg nehézségétől, a benne előforduló ismétlődések mennyiségétől és a munka sürgősségétől is.

Ha Ön a fentiek alapján úgy dönt, hogy megrendeli a fordítást (lektorálást), megbízási szerződést kötünk, amelyben pontosan rögzítjük a feltételeket.

A fordítást a szerződésben rögzített módon és határidőre juttatom el Önhöz – alapesetben a forrásnyelvivel megegyező elektronikus formátumban. A fizetés számla ellenében átutalással történik.

Ha további kérdése van, vagy rendelni szeretne, lépjen velem kapcsolatba – minden kérdésre szívesen válaszolok.

 

Kapcsolatfelvétel